Δωρεάν Θεραπεία

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να πάρει κανείς τη καθαρότητα της αγάπης,  την ομορφιά και τη δύναμη του Reiki και την καθαρότητα της αγάπης και της γαλήνης του Ρέικι από απόσταση!
 
 
 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
 
 

Συμπληρώστε τη συνημμένη φόρμα..
 
 
Συμμετοχή στην δωρεάν θεραπεία.
 
 
 

Από τη στιγμή που θα λάβουμε το μήνυμα σας, θα σας στέλνουμε καθημερινά ζωτική ενέργεια Reiki από απόσταση για δέκα ημέρες. Εσείς απλά χρειάζεται να έχετε  ανοιχτή και δεκτική στάση και την πρόθεση να λάβετε το Reiki και να γίνει ότι καλύτερο.


Σημαντικό: Κανένα ενεργειακό σύστημα θεραπείας δεν  αντικαθιστά την ιατρική συμβουλή και την ιατρική περίθαλψη. Είναι πάντα ένα μέσο για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τις αιτίες που μας οδηγούν σε ασθένειες του φυσικού σώματος.

Ο πόνος που νιώθουμε στο φυσικό μας σώμα προέρχεται τις περισσότερες φορές από αρνητικές σκέψεις, εντάσεις και το άγχος. Το Reiki μας βοηθά να καθαρίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο  από αυτές τις αρνητικές επιρροές και να ζήσουμε με ηρεμία και αγάπη.

Αν παίρνουμε φαρμακευτική αγωγή, ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ!

Με το Reiki μπορούμε να την ενισχύσουμε και να κάνουμε τη δράση της περισσότερο αποτελεσματική και να εξουδετερώσουμε τις τυχόν παρενέργειές της.

Το Reiki είναι Αγάπη!!!

Σύνδεσμοι